čtvrtek 14. dubna 2016

Hotel Jezerka – perfektní místo pro odpočinek i dovolenou s dětmi

Kongres hotel Jezerka se špičkovým wellness a spa centrem se nachází v malebné krajině Železných hor - hned přímo u známé přehrady Seč. Celková kapacita hotelu, který je díky svým dispozicím a lokalitě vhodným místem jak pro rodinnou dovolenou s dětmi, tak i pro romantický pobyt ve dvou, je 264 lůžek ve 113 pokojích a apartmánech, z nichž některé jsou vybaveny klimatizací a vířivkou. Hned vedle hotelu se nachází přilehlé kongresové centrum vhodné pro pořádání kongresů, konferencí a školení.





Jezerka patří mezi jedny z nejmodernějších hotelů s wellness. Její nové centrum se rozprostírá na více než 800m² a nabízí 7x saunu, 3x relaxační a ochlazovací bazén, 3x vířivku, masáže a spousty dalších aktivit. Dále je v tomto wellness hotelu k dispozici privátní mini centrum s vířivkou a saunou pro absolutní soukromí. Návštěvníci mají možnost využít také akčních wellness balíčků, které se pravidelně obměňují dle ročního období. Získat tak mohou například podzimní či jarní relaxační pobyt s wellness nebo slevový pobyt na depandanci hotelu.



A kdo si i po úvodních slovech říká, že dovolená v hotelu musí být nuda, rádi ho vyvedeme z omylu! Součástí hotelu jsou totiž také dvě restaurace, dvě vinárny, kongresový sál, sedm sálů a salonků a hlavně spousta nejrůznějších sportovišť, která nabízejí nikdy nekončící zábavu! Pro sportovní vyžití hotel disponuje vnitřním bazénem (12 m), venkovním bazénem (20 m), dětským brouzdalištěm, vířivkou a parní saunou. Dále jsou zde dvě bowlingové dráhy, dva tenisové kurty, dva squashové kurty, fitness, horolezecká stěna, indoorový trenažér na golf, vnitřní střelnice (25 m), laserová střelnice, herna či dětský koutek. A kdo by vyrážel na dovolenou s dětmi a chtěl ji spojit s turismem a prohlídkou okolních památek, bude díky umístění v CHKO Železné hory jistě velice spokojen.






Díky tomu je Jezerka jedním z nejlepších míst, kde strávit letní dovolenou v ČR! Jestli se o tom chcete přesvědčit sami, zavítejte na www.jezerka.cz a zjistěte si více informací.


Žádné komentáře:

Okomentovat