středa 18. května 2016

PECR – moderní hotel s luxusním panorama wellness


PECR, apartmánový hotel, se nachází v samém centru lyžařského střediska Pec pod Sněžkou a patří mezi nejmodernější hotely s wellness v Krkonoších. Hotel se pyšní zejména svou originální architekturou, za níž byl v roce 2015 oceněn prvním místem v prestižní soutěži Best of Reality, a luxusním panorama wellness, které nemá v Peci pod Sněžkou obdoby.

Náš hotel v Peci pod Sněžkou disponuje jedním z nejmodernějších wellness & spa centrem v České republice, které se rozprostírá na více 450 a nabízí například pět saun, ochlazovací bazén, tři vířivky, masáže a spoustu dalších aktivit, mezi nimiž nesmíme opomenout privátní wellness s absolutním soukromím a ničím nerušenou relaxací. Panorama wellness, zasazené přímo na střeše hotelu, vám pak zajistí nádherný výhled na celé město. PECR zkrátka nabízí nejlepší wellness v Peci pod Sněžkou!

Díky plně vybaveným apartmánů je PECR perfektním místem pro ubytování v Peci pod Sněžkou. Hotel disponuje celkem 33 apartmány a třemi dvoulůžkovými pokoji. Všechny apartmány mají dvě obytné místnosti (ložnice se dvěma lůžky) obývací místnost s kuchyňkou a jídelním stolem se dvěma dalšími lůžky. Z toho důvodu se hodí pro ubytování jednotlivců, párů, ale i v případě rodinné dovolené v Krkonoších. Ve výbavě nechybí spotřebiče jako lednička, myčka, mikrovlnka, trouba, luxusní koupelna s vanou i sprchovým koutem, WIFI či LCD televize.

Pokud se chystáte na dovolenou v Peci pod Sněžkou, můžete využít také celé řady akčních nabídek, které náš hotel pravidelně obměňuje. Naleznete zde nejrůznější wellness pobyty v Peci pod Sněžkou, tématické balíčky nebo dovolené pro rodiny s dětmi, a to vždy se slevou.

Žádné komentáře:

Okomentovat