neděle 11. května 2014

Giweaway: Vyhlášení ! :-)


Ahoj, 

tak jsem se stihla vrátit z dovolené z Českého Švýcarska, kde je mimochodem také moc krásně a je tu vyhlášení první Giweaway mého blogu.

V první řadě chci všem poděkovat za účast a úžasnou četbu o vašich cestovatelských zážitcích a snech, kdybych výherkyni vybírala podle sebe, bylo by to opravdu velmi náročné :-)

A právě za tyto krásné komentáře Vám některým odpustím i opomenutí uvést e-mailovou adresu (snad jsem si vygooglila tu správnou :-))

Vzhledem k tomu, že mi na bloggeru zlobí pořadí  komentářů, pro pořádek uvádím do losování následující číslování soutěžících, dle data přidání komentáře:

9.) Ivi San - ivisandali@gmail.com
8.) Ema A. - ema.antosova@seznam.cz
7.) Mischell Angello - ray.lay@seznam.cz
6.) Ja Ho - janca-777@seznam.cz
5.) Michaela B. - misula.3@seznam.cz
4.) Kristýna Eliášová - kika.eli@seznam.cz
3.) Júlia Kindadifficult - juliadreams@centrum.sk
2.) Klára Odehnalová - theclairebiebs@gmail.com
1.) Veronika Zorská - veronika.zorska@centrum.sk


Výherkyni Kláře gratuluji a prosím, aby se mi ozvala zde na blogu dolů do komentářů o jaký odjezdový termín by měla zájem a následně přes e-mail domluvíme podrobnosti ohledně administrace jízdenky. Prosím, aby tak učinila do pěti dnů od vydání tohoto příspěvku, jinak by byla výhra postoupena k dalšímu losování.

Ještě jednou děkuji za účast a věřím, že i nadále zůstanete zde se mnou a zúčastníte se i dalších giveaway, které zde budou vyhlášeny :-)

Ahoj V.

Žádné komentáře:

Okomentovat